Sarat & Kondisi 25% Cocokake Up To £ 1000 Daily

Sarat & kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal dina aktif antarane 16, 17th lan 18 Desember 2016 (GMT)
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs.
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 25% saka simpenan pisanan saben dina nganti maksimal £ 1,000 bakal ditambahake menyang akun.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina sing.
    kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering.
  • Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.
  • Mangga menyang “Sajarah sandi akun” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.