BONUS SPINS TERMS AND CONDITIONS

Sarat lan kawontenan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • This promotion will be active on 6th, 13th, 20th, 27th April 2017 (BST).
  • BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • The Spins will be worth 20p and valid on Da Vinci Diamonds only
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 20 free spins on Da Vinci Diamonds on their first deposit of each day within in the promotion period.
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • In order to activate the spins players must launch Da Vinci Diamonds
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Red Hot 7 kang Free Games, Dheweke sing sugih Girl, Tea Texas, Triple Diamond, 100,000 Pyramid, Capt. Apa kang Treasure Quest, Sang Prabu Pringon Fortune, Cleopatra, Da Vinci Diamonds, Diamond Ratu, Hot Roll Super Times Pay, Money Medieval, Nouveau Riche, Shamrockers Eire Rock, Vegas Baby!, Kucing, Kitty Glitter, Nuh Ark, Nordic Heroes, Silent Movie, Pixies Alas, Black randha, Coaster Cash, Cleopatra PLUS, Coyote Bulan, Da Vinci Diamonds Dual Play, Firehouse hounds, Golden Dewi, Goldify, Tutup San Marco, Harta ing Stamping, Wolf Run, Miss Red, Miss Putih, gelembung craze, Day Mati, Family Guy, Fire Horse, Fire Opals, Party Garden, Ghostbusters, Golden Jungle, Grand rojo, Coaster Cash, Cleopatra PLUS, Coyote Bulan, Da Vinci Diamonds, dual Play, Firehouse hounds, Golden Dewi, Goldify, Tutup San Marco, kasugihan Mayan, Harta ing Stamping, Wolf Run, Miss Red, Miss Putih, gelembung craze, Day Mati, Family Guy, Fire Horse, Fire Opals, Party Garden, Ghostbusters, Golden Jungle, Grand rojo, Gypsy Bulan, Hexbreaker 2, ing BloomJeopardy!, prowling Panther, Storm Siberian, Wheel of Fortune® On Tour, Wheel of Fortune® Triple Extreme Spin, Wheel of Fortune® Ultra5Reels, Lucky Larry kang Lobstermania 2Natural Powers, Pacific Paradise, Sherlock Holmes The Hunt for BlackwoodtokidokiLucky Town, Transformers Battle kanggo Cybertron, Bars Candy, Crown Mesir, Harta Troy, 1421 Voyages saka Zheng He, 100 Ladies, 100 pandas, Apollo Rising, StinkinRich, Wolf Rising, Western belles, Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, King of Slot, cemlorot, Master of Mystery, drive, Aloha, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Rahasia saka Atlantis, Legenda Dongeng:Red Riding Hood, Panglima:Kristal saka Power, Rahasia saka Natal, Joker Pro will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune on Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe
  • Sawise aken giliran bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profile” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.