Cleopatra Plus

Teka lan dadi bagéan saka Krajan Mesir lawas liwat slot game iki apik- Cleopatra Plus dening gawe saka IGT. Ana akeh pandherekipun seneng banget saka seri saka game saka judhul Cleopatra pemain sing menowo karo karakter lan tansah digambar menyang fitur anyar lan apik ing versi sukses.


program affiliate

About pangembang

IGT stands for Gaming Teknologi International lan nduwèni saham pasar ageng ing donya teknologi game. Perusahaan iki asalé saka akeh pitukon kedaden antarane beda perusahaan game Amérika wiwit 2006 karo kang paling anyar ing 2015. Nanging, operasi sing digawa saka London lan nduwé kantor utamané ing Las Vegas, Roma, lan Providence.


CoinFalls Casino Playnow

About Game

Cleopatra Plus punika 5 reel lan 40 slot payline. Simbol digunakake simbol kertu playing, pedhang, penggemar digunakake dening dewa Mesir, lan hieroglif saka bedo makna.

Simbol alam bébas iku Cleopatra dhéwé ing Cleopatra Plus lan yen sampeyan nampa limang wong consecutively, siap kanggo njaluk dianugerahi hadiah paling saka game. Iki padha karo 1500 dhuwit recehan. Menapa malih, iki simbol alam bébas katon dibandhingke, Empu kamungkinan kebangkrutan menang gedhe malah liyane. The 2 wilds menehi multiplier 2x nalika lagi dibandhingke.


Cleopatra-plus

Game uga menehi macem-macem fitur bonus liyane yaiku bonus Level Up. kene, sing luwih apik lan maneh sampeyan muter, ing tingkat sing bisa kanggo mbukak kunci lan Empu luwih sing ganjaran sing menang. Kabeh sing liyane, ana bonus map lan bonus Cleopatra kang menehi kasempatan kanggo entuk giliran free bebarengan karo payouts prayoga.


Cleopatra-plus-ipad

The Free giliran Bonus menehi 5 giliran free karo multiplier 1x. uga, siji bisa milih map bonus kanggo gain 30 giliran free tambahan lan multiplier nganti 5x. uga, bisa nyedhiyani muter multiplier free kang nganti 50x lan nganti 10 Super giliran. Nanging, fitur bonus iki sing tundhuk ing tingkat sing wis dikunci.


CoinFalls Casino Playnow

putusan

Salah rightly bisa njlèntrèhaké game saka Cleopatra Plus minangka banget menarik kanggo muter. Nanging, kritikus wis opined ing latar mburi digunakake banget ireng. uga, perancang bisa digunakake luwih simbol mripat-keno saka peradaban Mesir kuna. Ing On, Cleopatra Plus malah luwih aprésiasi saka game penerus ing seri Cleopatra.


program affiliate