Jimi Hendrix

Jimi Hendrix Slot Game


NetEnt Gaming punika ngerayakno ulang tahun kaping 20 lan iku wis ngenalke sawetara slot mobile online anyar lan fitur-sugih ing NetEnt Rock seri. Guns N Roses got a huge response from the players and now is the time to check out Jimi Hendrix, account game slot anyar dikembangaké dening NetEnt Gaming.


slot game mobile apik tenan iki ngeculake ing 22 April, 2016. Punika game luar biasa dening NetEnt darmabakti kanggo musisi gedhe saka 1960. Ya, kita ngomong bab ora ana liyane saka musisi legendaris Jimi Hendrix. game iki wis grafis mripat-keno, luring fitur bonus lan soundtrack paling saka Jimi Hendrix. Ayo dadi nemokake sawetara bukti liyane babagan iki game hiburan Fantastic awis.

Multiple Free Spin Features

tema lan game-play Game dicethakaké:


slot Jimi Hendrix bakal dadi 5×3 reel slot game karo 20 garis nang tetep. game iki bakal menehi platform sampurna kanggo muter karo macem-macem fitur muter free. Pemain bisa Pick mode paling menang jumlah luwih. Saliyane, ana rong fitur bonus anyar ngenalaken dening NetEnt kanggo ngluhurake kapentingan pamuter ing game.


tema punika nyengsemaken amarga iku katon kaya retro gaya tema 60s '. latar mburi colored Purple lan pink, -Kelas dhuwur 3D grafis lan soundtrack misuwur Jimi Hendrix kang nggawe game iki super macem. The symbols are perfectly designed for the theme; padha kalebu gitar putih, gitar abang, Jimi Hendrix, kembang, pratandha lan ati tentrem. Kabeh mau sing simbul dhuwur-nilai, sing kudu nampa sak saben muter kanggo menang sawetara kridit amba.


Jimi Hendrix Mobile

Free giliran lan fitur bonus:


Fitur muter free in Jimi Hendrix slot game bakal mèh padha fitur wheel bonus saka Guns N Roses. Sampeyan bisa uga njaluk apa saka ing ngisor iki diwenehi fitur muter free:

  • Crosstown Lintas: game bakal paring piwales marang kowé karo 6 giliran free bebarengan karo sawetara wilds kanggo menang amba.
  • Little wing: Land 3 wong-wong mau ana sing lunga karo giliran free. Sampeyan bisa njaluk 6 kanggo 12 wong.
  • Purple Haze: Pamuter bakal entuk 6 kanggo 12 giliran free lan bakal ana wilds Haze kain ing saben muter.
  • hadiah Coin: Ngumpulake dhuwit recehan, sampeyan ana ing kanggo sawetara multipliers acak. Sawetara wong bisa dadi amba minangka 30x.


Jim Hendrix Tab

Re-giliran lan pedhut ungu wilds acak:


Simbol alam bébas bisa nampa ing rol lan sawise iku bantala, bisa sulih kabeh simbol isih karo simbol alam bébas. Akibate, pamuter nemu urutan menang luwih kanggo menang ageng. Nanging iki game corak. Landing papat utawa luwih gitar abang bisa cukup kelangan amarga mangkono bisa menang sawetara re-giliran. gitar ing dibandhingke bakal dadi caket lan simbol saka rol bakal muter. Sampeyan bisa njaluk urutan luwih saka simbol kanggo menang hadiah sakabehe saka game iki.

Purple Haze

putusan:


Wis RTP teori 96.1%. Kanthi mangkono akeh twists ing play game, pemain bisa tetep kapentingan sing heightened. The Rock seri wis dikirim sawijining game apik tenan, Guns N Roses. Lan Jimi Hendrix wis arep dadi gedhe lan luwih apik !

Luring Bonus features