Tutankhamun


program affiliate

Tutankhamun video slot game apik sing wis 5 reels lan 20 paylines. Wis maneh dibukak slot tema Mesir basis lan migunakake simbol kuno kanggo njaluk sampeyan menang ageng.

Ana Sang Pringon Mesir, sing disarèkaké urip lan pati aneh iki ditemokaké ing taun 1922 dening Howard Carter.


CoinFalls Casino Playnow

Sampeyan bisa ndhaptar free ing Coinfalls Casino lan muter game iki lan seneng paket sambutan gedhe 200% ing simpenan dhisikan saka £ 50,00. tambahan, kita uga duwe promosi minggu lan saben wulan kayata Game saka Day, dina Cashback, lan bonus Ora simpenan njagi sibuk.

About Developer ing

Games nyata sing panyedhiya lunak kanggo Tutankhamun slot game. Grafis lan urutane critane game pindhah tangan ing tangan. Desainer iki wis ngrancang game karo kualitas gedhe lan wis ana respon akeh banget saka pemain.


Tutankhamun-i-telpon

About Game

slot video Tutankhamun bisa diputer ing muter kanggo seneng-seneng ing Coinfalls Casino. Kabeh duwe do nyeleh jumlah totoan saka 0.01p kanggo £ 100,00. Sawise sampeyan wis diselehake totoan ing mencet tombol muter lan nampa ganjaran luwih.

Game kasusun saka simbol Nilai ngisor kayata 10, 9, J, Q, A, lan K kang bakal mbayar sampeyan Multiplier ganjaran saka nganti x80. Uga migunakake simbol Angka sing luwih dhuwur kayata kembang, vas, Mripat kang Horus, lan simbol Gold.

Simbol-simbol iki kudu katon ing kombinasi saka telu utawa luwih banjur sampeyan bisa nyana kanggo menang nganti X1, 000 multipliers. topeng ing Pharaoh iku dituduhake minangka simbol alam bébas Nerjemahake isoh sampeyan kanggo menang jumlah basa jackpot saka x40, 000.


Tutankhamun-i-pad

Simbol alam bébas uga bakal sulih kabeh gambar ing reels kajaba logo buyar. Sampeyan uga bisa menang multipliers kaya X10, 000, x500, X100, lan x40.

The giliran free fitur bakal aktif sanalika ana gambar buyar ndharat ing ngendi wae ing Layar kang bakal njaluk sampeyan 15 giliran free bebarengan karo multiplier saka x3. looking game iki rol kuna nengsemake RTP kekalahan saka 95.39% lan ana uga mode Autoplay kasedhiya ing game iki.


CoinFalls Casino Playnow

putusan final

slot Tutankhamun punika game nyenengake sing bisa mbantu jumlah basa jackpot. Grafis lan musik latar mburi saka kualitas kedudukan ndhuwur. Register saiki ing casino kita kanggo muter slot game macem lan seneng bonus sambutan saka 200% ing simpenan kawitan.


program affiliate