Cool Jewels

Pemain New Mung. 30x Requirements wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

Cool Jewels

Cool Jewels is a online slot game from WMS and is the first game from their roster to use the exploding pays engine. The slot basically has 6 reels and pays all ways. You can play this game from as low as 50p per spin to as much as £200 a spin. game uga babak bonus kayata giliran free, runtun reels lan wilds.

Great Game Playing Experience

Graphics lan Music

Cool Jewels duwe es kinda tema karo perhiasan emas colored beda adorning reels. Grafis sing dudu sing apik kanggo nulis menehi hasil gedhe bab nanging padha mung bab karya cukup kanggo nggawe game play pengalaman ora mboseni. music banget ing garis padha lan mung ora cukup. Sanadyan dudu kuciwo sing kinda kiwa kepingin liyane.

Performance

Kanggo game sing kasedhiya ing kabeh platform Cool Jewels tenan uga optimized kanggo saben platform. Tanggepan layar tutul ing telpon seluler gedhe lan uga game muter metu tanpa akeh lags utawa telat. Banget becik karya saka WMS ing aspek iki.


Wild Symbols

game play

The njeblug Pays engine Sejatine menehi macem-macem cara kanggo menang minangka simbol alam bébas wreak kacilakan ing reels dening blasting lan njeblug ing endi-endi. Muter game ana ing dalan iku kaya kang kasebut ing game slot klasik kanggo menang sing kudu njaluk 4 utawa luwih saka simbol sing cocog karo didadekake siji vertikal utawa horisontal. Banjur iki simbol gaib sing numpes kanggo nyedhiyani sampeyan simbol anyar lan kasempatan kanggo menang maneh.


Classic Slot Game

Cool Jewels Sejatine iku 5 slot Reel game karo macem-macem cara kanggo menang. Sampeyan bisa muter game iki saka 50p saben muter minangka akeh minangka 200 £ muter. slot wis kurang kanggo bedo medium karo akèh kerep kedadean menang cilik. Sampeyan uga apa njaluk menang amba nanging kudu duwe sabar sethitik kanggo sing.

Umumé dileksanakke macem lan cepet saka game iki bisa ngelingake sampeyan NetEnt kang Starburst. Bener loro iki game nyedhiyani jinis padha saka game muter pengalaman utamané wiwit loro saka jenis sing padha mesin game.

Uga game iki wis giliran bonus free kang nalika micu bakal menehi munggah kanggo 8 giliran free. Iki bener micu nalika 4 utawa luwih saka simbol bonus sirna.

Big Wins

putusan final

If you are looking for a slot game that not is not only about the wins but also gives equal importance to the game play itself then this the slot you have been looking for. Cool Jewels is not only about the big wins that it has to offer but it also has a really exciting game play that will keep you interested as long as you play this game.

Magical Symbols