Da Vinci Diamonds


program affiliate

Tetep saben fitur padha menyang Diamonds Da Vinci, IGT wis digawe durung liyane game slot kanggo pemain slot. IGTs mikir tank wis mangkono ngatur kanggo ngumpul bathi cekap kanggo perusahaan liwat Da Vinci Diamonds Dual Play. Loro game sing digawe ing tema seni abad tengah. Diamonds lan watu permata mangkono kreatif adorn reels saka game kalebu simbol ingkang nggambaraken Leonardo Da Vinci – artis paling, writer, pelukis lan pematung saka abad tengahan.


CoinFalls Casino Playnow

About Developer ing

IGT wis melu wiwit 2006 ing pangembangan piranti lunak kanggo akeh game slot online lan casino. The developers keep a close eye in maintaining the graphic quality and the colour scheme of their games. Iki wis rampung kanggo mesthekake yen game elegan kanggo katon. This is the reason for the red and green background used for Da Vinci Diamonds Dual Play.


da-Vinci-perhiasan-dual-muter

About Game

Da Vinci Diamonds Dual Play wis 2 reel mranata kanggo muter, siji liwat liyane. uga, ing paylines sing tikel kanggo 40 minangka dibandhingake 20 ing sadurungé Da Vinci Diamonds slot adhedhasar tema padha. alam bébas nduweni daya kanggo ngganti kabeh simbol ing game kajaba simbol bonus. Simbol Bonus saka game punika Tambahan Payline Symbol. Leonardo lan kang lukisan misuwur Mona Lisa uga mbentuk simbol saka game.

Simbul bonus bantuan ing njupuk 6 giliran free yen sampeyan ngatur kanggo njaluk 3 simbol bonus ing reels 1, 2, lan 3. Akibaté, 20 liyane paylines sing ditambahake reels. 5 Da Vinci Diamond symbols help in earning the main jackpot of the game which is 5000 dhuwit recehan.


da-Vinci-perhiasan-dual-play-ipad

Game uga kagungan reels tumbling Fitur liwat sing bisa entuk kamenangan ageng. liwat, minangka payline menang dibentuk lan reels ilang, simbol utawa kabeh reels saka baris ndhuwur tumbles mudhun ing sawijining panggonan. mangkono, siji maneh bisa diwenehi payline menang. game dumateng nganti ora kombinasi menang anyar sing kawangun.


CoinFalls Casino Playnow

putusan

IGT wis rightly banked ing Da Vinci Diamonds Dual Play as it was a sequel to the original game. Iku siap kejiret ing manungsa waé saka pemain namung amarga alesan iki minangka konsep ora banget populer ing game slot. Nomer luwih saka paylines njamin mbayari luwih kanggo pemain nanging mesthi, volatility game iku dhuwur.


program affiliate