Woy Lo Blackjack

Starburst

Woy Lo BlackJack

Nggawa ing corak anyar kanggo game biasa saka Blackjack wis Woy Lo Blackjack. nambah-ing fitur iki ngijini sampeyan nang ing Nilai saka kertu kapindho urusan dening bakul. Sampeyan bisa uga salah siji nang dadi bijih luwih utawa nilai ngisor saka kertu pisanan. Nalika iki ora impact ing game nyata, nambah ing kanggo winnings lan wis impact sing pinunjul ing game kang RTP uga.

starburst fun slots

Babagan Developer Woy Lo Blackjack

Ngembangaken dening Nyx-Nyata, Woy Lo Blackjack iku asil saka kemitraan loro perusahaan game ngembangaken. duo teka bebarengan ing Februari 2015 lan wis menehi metu paling game casino mobile wiwit banjur.

About Game

Woy Lo Blackjack game biasanipun saka Blackjack karo corak tampi. Ana apa-apa rumit bab iki nambah-ing. Fitur nang Woy Lo mung nambah fun kanggo game. Kanthi biasanipun enem geladhak SIM lan taruhan, game saget sing bakal ngerti. Pilih Kripik gumantung ing Nilai saka nang endi sing arep dienggo, lan uga ing taruhan pengin kanggo muter. Sawise rampung, mencet tombol DEAL kanggo miwiti game.

Woy Lo iku salah siji saka taruhan sampeyan muter sak Blackjack. kene, pamuter nemu sing kasempatan kanggo nang ing Nilai saka kertu kapindho sing bakal digambar dening bakul sawise kertu pisanan wis diselehake ing meja. saiki, pamuter salah siji wis milih dhuwur utawa kurang, iku, sampeyan kudu guess apa kertu kapindho bakal saka utawa nilai ngisor luwih saka kertu pisanan. Yen sampeyan guess bener, sampeyan njaluk mbayar kanggo langsung. Skenario menang liyane nalika total 21 wis ngrambah ing kertu kapindho dhewe. A Push ana yen kertu pisanan ana Ace, lan liya uga katon dadi Ace. Pamuter bakal ilang nang yen kertu kapindho iku sawijining Ace nalika siji ora, utawa yen guess iku salah.

Sawise Woy Lo bet liwat, game biasa Blackjack diterusake. Njupuk total 21 utawa nyedhaki iku adil game.

Summary

Kanthi RTP saka 99.92%, Woy Lo Blackjack penerbitan versi sange saka Blackjack biasa. Yen sampeyan are looking for sawetara tambahan fun ing game casino favorit, banjur iki game tengen kanggo nandur modal ing.

Best Games