Wish Senadyan Jackpot a


program affiliate

dongeng sing misuwur kabeh ndonya karo dicekel bocah Duwe mirengke crita Cinderella, Rapunzel, Little Red Riding Hood etc. And building on the popularity of fairy tales there has been numerous slot games based on them. Lan siji game kuwi Wish Senadyan Jackpot a. Nanging game iki bener unik yen dibandhingake kanggo game dongeng tema liyane amarga bener nggabungke sawetara dongeng bebarengan kanggo tema sawijining. Kanggo ngerti liyane babagan game macem, maca ing.


CoinFalls Casino Playnow

Carane kanggo muter

Wish Senadyan Jackpot a iku sawijining video online slot game dening Blueprint game karo 5 reels lan 20 paylines. Kanggo muter slot iki sampeyan bakal kudu miwiti mati dening manggonke nang. Sampeyan bisa nindakake iki dening toggling Total tab Bet ing dhasar layar. Sampeyan bisa nang ngendi wae antarane 20p saben muter maksimal 200 £ saben muter ing game iki. Sawise sampeyan wis nang, sampeyan bisa mencet tombol muter ing sudhut tengen tangan.


iPhone

Yen sampeyan pengin sampeyan bisa ngganti nang sawise saben muter utawa terus karo kang padha. Ana uga otomatis muter pilihan yen sampeyan ora kaya kanggo mencet tombol muter sawise saben muter.

fitur

Wish Senadyan Jackpot a banget Fitur game sugih. Game wis loro bonus utama saben kang dipérang dadi mini-game akeh.

Up sampeyan duwe tales dongeng bonus kang micu nalika sampeyan nampa 3 simbol buku buyar reels 1,3 lan 5. Yen kasil ngatur apa sing, sampeyan bakal diganjar karo pilihan kanggo milih salah siji saka game mini ing ngisor iki kanggo muter

Rapunzel Free giliran – Free giliran karo Pangeran kang katon ing rol ing 5. Panjenenganipun tansah climbing menara kanggo nyimpen Putri mangkono nambah multiplier Panjenengan. game ends nalika Pangeran tekan ndhuwur.

Rumpelstiltskin Deal Maker – Kene sampeyan kudu milih salah siji saka akeh tawaran diwenehi kanggo sampeyan. Sampeyan uga bisa nolak tawaran ana lan ngenteni siji luwih.


ipad

Telung Little Babi giliran Free – Free giliran karo babi alam bébas.

Jack lan Beanstalk – Kene sampeyan kudu Pick kacang buncis kanggo nggawe Beanstalk tuwuh. Yen nggayuh sampeyan bisa nemokake endhog Banyak Golden.

saiki, yen sing fitur bonus ing ndhuwur padha ora cukup, Wish Senadyan Jackpot a wis luwih kanggo kurban ing wangun saka bonus dongeng ibu baptis. Iki acak micu siji ngendi njaluk pilihan kanggo milih salah siji saka 3 orbs kanggo mbukak apa bonus sampeyan badhe njaluk.

Sampeyan bisa uga salah siji njaluk alam bébas utawa nggawe simbol utawa watara sampeyan alam bébas utawa malah nggawe kabèh rol alam bébas. Saben bonus iki maneh jenenge sawise dongeng lan duwe sawetara link karo wong-wong mau.

Summary

Wish Senadyan Jackpot a iku gampang paling game game Blueprint wis tau teka munggah karo. dadi, njaluk online lan menehi siji iki nyoba. Iku worth iku.

Informasi game


CoinFalls Casino Playnow

jeneng: Wish Upon A Jackpot

Paylines: 20
Pangembang : blueprint Gaming

Bet Per Spin: £ 0,20 - £ 200.00
Reels: 5

jackpot: 500x
Fitur bonus: Ya

giliran free: Ya
RTP: 92.46% - 95.26%


program affiliate