Fortunes Lucky Rosella kang

 

pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10 Min. simpenan. game slot mung. T&C's APPLY.$€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Mayan Marvels and Candy Swap Slots, please register and validate your mobile number to receive it.

1
1



Win Real Money Online

Fortunes Lucky Rosella kang wis kasino mobile slot game mentas dirancang sing dipersembahake dening inti Gaming. Rosella, a teller rejeki terkenal prédhiksi mangsa kanggo pemain ing slot mangkono nggawe tenung lan misteri minangka tema kanggo game slot iki. Pemain sing nglipur karo grafis 3D warni, animasi lan mlaku gak oleh pisan nutul musik. slot wis becik desain kartun gaya. slot gampang kasedhiya ing desktop, PC, iPhone, piranti seluler telpon lan tablet. Siji bisa nyana RTP saka 94.51%.


CoinFalls Casino Playnow

Future foretold karo kaanane begja Rosella kang!

Fortunes Lucky Rosella kang wis limang reels telung larik lan puluh slot paylines.The adhedhasar ing kutha cilik karo baris saka kopi lan ing kamar log ing tengah, siji bakal nemokake teller rejeki dikenal minangka Rosella. Rosella wis werni kristal nunggu pemain kanggo nggabungake dheweke kanggo prediksi, lan pot sing stands ing sisih tangan tengen liwat geni cilik. Siji bisa duwe nang minimal 20p saben muter kanggo totohan maksimum £ 100 saben muter.

Fortunes Lucky Rosella kang

Sing luwih dhuwur simbol angka slot iki klebu mawar abang, Gypsy ing, tapel jaran sing, a 7, sun a, a Papat Clover Leaf, papat gemstones colored lan Hamsa déné simbol Nilai ngisor sing dituduhake dening limang playing simbol kertu sing 10, J, Q, K lan A.

Rosellas kaanane Bejo

Simbol alam bébas kanggo Fortunes Lucky Rosella kang iku Red Rose kang bakal tumindak minangka sulih kanggo menang kombinasi nalika simbol buyar sing papat simbol bonus.

Fitur bonus

fitur Wild kolosal - Rosella nyinauni munggah pamblokiran akèhé saka simbol nggawe iku akeh luwih gampang kanggo menang.

  • fitur Big Win - Player bisa mencet menang amba utawa mega.
  • fitur Reel Wild - 1 utawa kaping reels Cirêbon bakal nguripake menyang alam bébas.
  • Lucky Wild feature – Here payout is increased by 7x multiplier.
  • Lima fitur Kind - Iku njamin 5 saka jenis menang.
  • Freespins Fitur - Kanggo nguripake iku, siji perlu kanggo nampa simbol bonus ing 1,3 lan 5 reels ing muter padha. Yen salah siji tanah 2 nyawurake, murai bakal wing ndhuwur rol lan bakal nambah ekstra free-muter menyang 1 saka 3 panci. Wernané buyar rol 5 arep apa pamuter wis menang minangka ngisor:-
  • Green - minimal 7 freespins karo multiplier sing bakal mundhak dening 1 ing saben free-muter sampek 10x.
  • Blue - minimal 6 freespins karo reel alam bébas ditambahaké ing saindhenging.
  • Red - minimal 5 freespins karo wilds kolosal kang 2*2 utawa 3*3 ing ukuran.


CoinFalls Casino Playnow

Kanggo daktulis munggah

Rosella kang Fortunes Lucky casino mobile slot game iki kapenuhan fitur khusus seneng. Iku slot nyenengake minangka siji bisa ndeleng apa wis disimpen Lady Rosella kanggo mangsa pamuter. Siji bisa nyana jumlah jackpot minangka amba minangka 250000 dhuwit recehan. sakabèhé, slot iku worth mriksa metu.


Win Real Money Online