King Kong Cash

CoinFalls Casino

Sampeyan bisa uga wis katon ing versi scariest lan ngamuk saka King Kong in film lan serial fiksi. Nanging apa yen kong gedhé lan kwasa dadi metu dadi tenan lucu lan gatelen pikiran sehat? Inggih, sing persis apa King Kong Cash wis ing nyimpen kanggo kowe. iki slot anyar bonus online game disetel ing sokongan saka gaya kartun alas ayu. Sampeyan bisa sok dong mirsani dhingklik watu utawa rodo dhampar ngendi King Kong lenggah kanthi makutha ing sirahe. Panjenenganipun nindakake kaya raja wana nanging punika saestu wong lucu ing game iki. Karo sawetara animasi lan bonus fitur tenan kelangan, sampeyan manawa kanggo tiba ing katresnan karo game iki. Dolanan, sampeyan kudu milih jumlah totoan ngendi wae saka £ 0.10 kanggo £ 500 saben muter.

King Kong Cash

About developer King Kong Cash

Iki visual nggumunke slot anyar bonus online game iki dikembangaké dening Blue Print. Salah siji pangembang ndhuwur ing donya kanggo kasino online. Padha duwe liwat dasawarsa ing pengalaman nggawe macem-macem kategori game sing wis mbantu wong nggawe sawetara monies nyata.

King Kong Cash

About game

Saka ringkesan, game katon nggumunke karo sugih Graphics lan antarmuka audio-video kualitas. Simbul game banget mawerna-werna lan kurban animasi ing menang. Padha logo game, parrot, macan, badhak lan baya. logo nawakake pituwas ndhuwur 500x marang limang kebangkrutan sawijining jinis ing reels. Ing ngisor simbol Nilai iki slot anyar bonus online game sing main kertu saka J kanggo A ing. Ana loro simbol bonus ing game lan padha sing dituduhake dening king kong lan tong minyak kayu-kayuan.

King Kong Cash

  • Wild Symbol: tong minyak simbol alam bébas saka iki slot anyar bonus online game lan isine kanggo kabeh kalebu ing king kong. Bakal katon ing kabeh limang reels lan limang kebangkrutan sawijining malah menehi 500x ing saham Panjenengan.
  • King Kong Buyar: Simbol king kong fitur buyar saka game lan telu utawa luwih saka iku dibukak fitur bonus. Ana papat fitur bonus beda lan sing acak dianugerahi salah sijine. Padha ngemot giliran free, multipliers lan macem-macem jackpot menang. Ing tingkat bonus, sing malah ana fitur gamble sing bisa nggawe nggunakake.

King Kong Cash

Summary:

Iki salah siji sing paling nglipur slot anyar bonus online karo nggumunke grafis lan swara. Ana akeh fitur bonus sing mbantu nggawe sawetara ganjaran nggantheng karo sawetara giliran Bejo.

CoinFalls Free Casino