Legenda Dongeng

CoinFalls Casino

Brother Grimm kang dongeng Hansel lan Gretel isa kanggo urip ing anyar iki slot mobile saka NetEnt. Iki kaloro ing seri sawise sukses Dongeng Legends: Red Riding Hood saka pangembang padha. Disiapake kanggo malah simbol liyane aneh lan surprises Crita kang kabeh meningkat dening animasi sregep ing free slot bonus mobile game.

Get Fruity Slots

Babagan Developer Dongeng Legends: Hansel lan Gretel

Madeg ing 1996, NetEnt wis nyediakake isi sugih solusi game kanggo loro adhedhasar tanah-lan online operator. Legenda Dongeng: Hansel lan Gretel punika free slot bonus mobile game dikembangaké dening perusahaan.

About game

iki free slot bonus mobile game punika limang rol lan sepuluh nang-line slot machine sing ngidini pemain kanggo menang loro cara. Sampeyan bakal nemokake mung telung simbol Angka sing luwih dhuwur ing reels lan lagi Hansel lan Gretel piyambak loro saka logo Dongeng Legends. logo kebayar paling karo nganti 40 kaping saham Panjenengan. The permen ing macem-macem werna makili simbol Nilai ngisor.

iki free slot bonus mobile game nawakake macem-macem fitur, kalebu:

    1. Dibandhingke Wild Respin- Nalika simbol alam bébas dibandhingke ngiseni reels 2 utawa 3 fitur iki aktif. Wilds bisa katon ing reels 1 lan 5 sak respin lan yen sampeyan njaluk siji liyane dibandhingke alam bébas sampeyan njaluk siji respin liyane.
    2. Fitur Random- A dongeng katon ing layar acak kanggo menehi telung fitur acak. Crita Wonder Spin micu dening njupuk klompok saka 5 kanggo 9 logo game sing isi reels sak muter. Sawise muter kasil, Crita uga katon lan acak milih simbol kanggo menehi dongeng Surprise. Simbul liya miwiti ngowahi menyang milih kanggo nggawe kombinasi menang. Crita Spin Wild wis micu nalika loro lambang alam bébas dibandhingke muncul ing reels.

3. bonus- The bonus round is activated by landing three scatter symbols on reels 1, 3, lan 5. Pamuter bisa Pick salah sijine kanggo nampa hadiah. Coin Win bakal paring piwales marang kowé karo hadiah awis. Candy House bakal ngijini sampeyan kanggo Pick sembarang 3 gulali sing teka karo multiplier a. Giliran Free bakal ngréwangi kowé sepuluh giliran free.

Play Casino Games Now

Summary:

The free slot bonus mobile game menehi mbayari watara 96.71% kanggo pemain. The slot mobile wis akeh fitur unik kang bebarengan karo grafis lunyu kurban game macem kanggo pemain.

CoinFalls Free Casino