Sam On The Beach

Substitution Symbols


Limang reels lan 243 paylines slot, Sam Langkawi adhedhasar troll favorit kita saka Electric Sam. wektu iki iku karo kulawarga ing vacation menyang Karibia. Gabung ing fun outing ing pantai. game fun iki sumadhiya kanggo muter ing UK kasino online paling.

Unique Gameplay

Babagan Developer Sam Langkawi

Elk Studios wis watara wiwit 2012 lan wis teka munggah minangka pangembang software casino pinunjul. Ing Penyetor perusahaan game kanggo akeh operator game. slot iki wis dikembangaké déning wong-wong mau lan bisa diputer ing UK kasino online paling.


iphone

About Game

slot iki uga duwe limang reels dhasar nanging ana total 243 cara sing bisa manggonake nang lan menang. Ing latar mburi visual narik kawigaten saka game nuduhake pemandangan sampurna saka pantai. Simbul ing reels kabeh miturut tema ing game iku bisa diputer ing UK kasino online paling. Simbul sedheng Nilai sing neon colored crabs, bintang segara, lan seahorses. Simbul dhuwur-nilai sing Sam troll lan kulawarga kang kalebu bojoné Sandra, seduluré, Ted, lan putri kang Maggie.


Ing macem-macem fitur iki UK kasino online paling slot sing:

  1. giliran free- buyar iku lambang lonceng lan micu fitur iki nalika telu utawa luwih saka nyambeh iki nampa ing reels.You bakal 5, 10, utawa 15 giliran free kanggo kebangkrutan 3, 4, utawa 5 nyawurake.
  2. Langkawi Memories Respin- Yen duwe kombinasi line horisontal kabeh anggota kulawarga banjur fitur iki bakal miwiti. Sampeyan njaluk respin karo 4 wilds caket.
  3. Electric Ngruwat- Fitur iki urip sak babak Free giliran lan kabeh papat anggota kulawarga main iki. hit 3 utawa liyane Sam lambang ing giliran free lan electrifies lambang acak kang banjur dadi caket alam bébas. hit 3 utawa liyane Sandra lambang lan dheweke menehi munggah kanggo 10x multiplier 3 Maggie lambang lan dheweke nambah kemungkinan menang dening nggawe kabeh lambang angka ngisor ilang saka reels. hit 3 lambang Ted lan menehi multiplier caket.

Unique Gameplay

Summary

iku punika fun, game nyenengake karo kathah fitur njagi kasengsem ing game. The UK kasino online paling game ngijini sampeyan kanggo menang nganti 2,275 kaping kacané Panjenengan.

Sticky Win Re-spins