Family Guy


program affiliate

Family Guy punika acara TV banget populer kang kinasihan dening kelas lan masal. IGT ngangkat gambar lan digawe munggah menyang game slot lan kang uga ditampa dening pemain. Pemain sing arep gaga liwat game slot iki. Iku presents pemain karo sawetara fitur paling macem lan menang ageng.


CoinFalls Casino Playnow

About Developer ing

Family Guy wis dikembangaké déning Daddy amba saka donya game, IGT. IGT utawa International Teknologi Gaming iku salah siji pangembang slot game online paling populer. IGT iki sadurungé dikenal minangka Gtech S.p.A lan Lottomatica S.p.A. Iku pangembang game multinasional karo markas ing London lan kantor utama dumunung ing Roma, Las Vegas lan Providence.


iPhone-kulawarga-wong

Ing taun 2015, perusahaan iki njupuk saka Gaming Teknologi International lan ngadopsi jeneng perusahaan iki.

About Game

Family Guy njupuk pemain ing lelampahan bebarengan karo kanca-kanca Jeneng Brian, Peter, Lois, Chris, Stewie, Meg lan kanca-kanca sing. Wis limang reels lan telung puluh paylines. Iku kabeh babagan fun, hiburan lan dhuwit.

Simbol kalebu kabeh karakter saka Family Griffin. simbol kalebu quagmire, Joe Swanson lan Cleveland.


ipad-kulawarga-wong

Ing tema slot sanget menarik. IGT wis rampung proyek gedhe ing syarat-syarat ngrancang. Ing animasi pancen enthralling. Pemain sing wis kenalan karo nuduhake TV bakal ngenali voices lan swara. Slot game nawakake akeh bonus sange pemain. Ana akèh babak bonus, multipliers lan giliran free in game nglipur iki. fitur iki menehi pamuter kesempatan kanggo nggawe amba lan uga duwe jumlah gedhe saka fun.

Pemain bakal njupuk fitur-fitur kaya Amazing Guy wilds, Bonus Feature World, The Drunken Kerang Bonus, Chicken perang Bonus, Lois 'Hot Free giliran Bonus, Feature Petrus, Feature Stewie kang, Feature Brian lan Feature Lois '. Kabeh fitur iki cukup nyenengake lan bantuan pamuter dening leaps lan wates kanggo isi bank karo hadiah awis nyata.


CoinFalls Casino Playnow

putusan

Family Guy punika game karo aturan prasaja. Ana akeh fitur sing tetep dadi menarik lan uga wis lucrative. Iku kudu muter kanggo pemain looking for gampang- game breezy lan fun.


program affiliate