Sarat lan Condtion-simpenan lan Get 25 giliran

SYARAT & Ketentuan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif dina antarane 12-18 Januari 2017 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 25 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka saben dina saka periode promosi
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 25 giliran free game milih saben dina
  • FreeSpins bakal diwenehi ing game milih gumantung ing dina ing wektu promosi
  • 12th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 12 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing Motorhead
  • Giliran iki bakal 20p worth lan bener ing Motorhead
  • 13th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 13 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing Starburst
  • Giliran iki bakal 10p worth lan bener ing Starburst
  • 14th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 14 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing Guns N Roses
  • Giliran iki bakal 20p worth lan bener ing Guns N Roses
  • 15th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 15 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing Quest Gonzo kang
  • Giliran iki bakal 20p worth lan bener ing Quest Gonzo kang
  • 16th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 16 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing Spinata Grande
  • Giliran iki bakal 20p worth lan bener ing Spinata Grande
  • 17th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 17 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing jawara: Kristal saka Power
  • Giliran iki bakal 15p worth lan bener ing jawara: Kristal saka Power
  • 18th - simpenan £ 10 utawa luwih ing 18 Januari 2017 kanggo nampa 25 giliran ing Aloha
  • Giliran iki bakal 10p worth lan bener ing Aloha
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun
  • Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti game sing cocog nyatakake kanggo dina sing
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken giliran bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji FreeSpin bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo "sandi akun" bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.