Sarat & Kondisi 50 match% nganti £ 250 saben

 

pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10 Min. simpenan. game slot mung. T&C's APPLY.$€ £ 5 bonus free mung playable ing Shamrock N Roll, Marvels Mayan lan Candy Swap Slot, silahkan daftar sawisé bisa diowahi nomer seluler kanggo nampa iku.

1
1


Sarat & kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 9th, 10th lan 11 Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 50% saka simpenan pisanan saben dina nganti maksimal £ 250 (£ 750 liwat periode promosi kabèh) bakal ditambahake menyang akun pamuter
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka saben dina saka periode promosi
  • Pemain sing layak kanggo nduweni sapisan ing saben suwé promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.
    dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina.
  • Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.
  • Mangga menyang “Sajarah sandi akun” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.