Syarat-syarat lan kahanan – Rahasia saka Bonus giliran Natal

Sarat & kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal 7th aktif, 14th, 21st lan 28th Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 10 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka saben dina saka periode promosi
  • Giliran iki bakal 10p worth lan bener ing Rahasia saka Natal mung
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 10 giliran ing Rahasia saka Natal ing simpenan sing pisanan ing ing wektu promosi.
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Legenda Dongeng:Red Riding Hood, Panglima:Kristal saka Power, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirementThe following wallets will contribute towards the wagering requirement and in this order: Awis Real, Bonus lan banjur FreeSpin Bonuses.Players ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.
  • Mangga menyang “Sajarah sandi akun” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.