Sarat lan kawontenan Of ana Promo

Menang SYARAT lan Ketentuan Wednesdays

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  2. promosi iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 1st, 8th, 15th, 22nd, 29th November 2017.
  3. GMT padha karo -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  4. Mung Profit Mundhut (P&L) ing game slot antarane 00:01& 23:59 sak promosi periode bakal Count menyang kualifikasi kanggo losses bali.
  5. 15% losses bali bakal dianugerahi miturut posisi menang net sak periode promosi (saka dhuwit nyata menang) ing kabeh game slot mung.
  6. Pemain kudu setor minimal £ 10 sak periode promosi kanggo nduweni.
  7. Pemain kudu accrued liwat £ 10 ing losses kanggo nduweni kanggo promosi iki
  8. total dana maksimal jumlah maneh £ 50 ing dana Bonus lan kudu njupuk ing 72 jam dana bonus logging wagering.
  9. Play ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi marang losses bali petungan.
  10. Dana Bonus bisa njupuk nganti telung dina apa kanggo aken kanggo akun.
  11. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  12. syarat wagering saka 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus ngowahi kanggo awis lan sembarang winnings cocog bisa mundur.
  13. 4x Convert: jumlah konversi maksimum saka dana bonus kanggo awis bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  14. kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune ing Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe, Cacing, Top Cat, 100K Pyramid, Black randha, Family Guy, Ghostbusters, Hot Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Nuh Ark, Sherlock Holmes: Ing goleki kanggo Blackwood, Western belles, Wheel of Fortune Triple Extreme Spin, Wheel of Fortune: Ultra 5 Reels
  15. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot tartamtu.
  16. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  17. Sarat Standard & kahanan aplikasi.
  18. kaputusan Management iku final ing kasus.
  19. Gamble tanggung jawab. Info liyane riko www.gambleaware.org