Sarat & Kahanan Of ana Cocokake - 50% cocog kanggo £ 100

 

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif ing 9, 16th, 23rd lan 30 Januari 2017 (GMT).GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrsTo layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 50% saka simpenan pisanan saka dina nganti maksimal £ 100 bakal ditambahake menyang akun.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina sing.
  • Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa dana withdrawn.Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi.
  • dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering.
  • Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina.
  • Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.