Sarat lan kawontenan – Gonzo kang Quest katresnan - Valentine Day gratis khusus

Sarat lan kawontenan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal 9 dina aktif - 15 Februari 2017 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10 lan ketik kode bonus: GQVDAY
  • A bonus saka 10 giliran bakal ditambahake menyang akun
  • Giliran bakal 20p worth lan bener ing Quest Gonzo kang mung
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 10 giliran free saben simpenan ing Quest Gonzo kang
  • Giliran Free entuk bakal katutup ing 100 giliran saben pamuter sak periode promosi sakabèhé
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti Gonzo kang Quest
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • A total 75,000 giliran bakal diwenehi adoh liwat periode promosi
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Rahasia saka Natal bakal Count menyang abang ing requirement wagering
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken giliran bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji FreeSpin bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo "sandi akun" bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.