Sarat lan Ketentuan Penggunaan Cash Drop

Sarat lan Coditions:

  • Five hadiah saka £ 50 bakal diselehake menyang akun menang ing 12 noon ana 18 Agustus 2016 (GMT) lan bakal menehi tandha wiwitan gratis.
  • Awis kudu nyariosaken dening 12pm midday ana 25th August 2016 (GMT) dening manggonke totohan karo kabeh utawa sawetara kredit.
  • Yen dening 12pm midday, akun dianugerahi wis ora wagered ing game online, kita duwe hak kanggo mbatalake lan maneh menehi hadiah.
  • Hadiah bakal limang perangan £ 50 lan bakal mundur ing noon ana 25th August 2016 yen lagi ora ngaku.
  • Bebungah diwènèhaké ing kredit awis.
  • Promosi bakal mandek ing noon ana 25th August 2016
  • Supaya kanggo entri pamuter kudu wis mlebu menyang akun sing wiwit 1st March 2016.
  • We cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.