Syarat-syarat lan kahanan – Losses gawe minggu kabeh slot - 10% nganti £ 100

Sarat lan kawontenan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal aktif antarane 19 – 25th Januari 2017 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs.
  • Mung Profit Mundhut (P&L) kegiatan sak periode promosi bakal Count menyang kualifikasi kanggo losses bali.
  • Losses Back bakal dianugerahi miturut mundhut net (losses dhuwit nyata) ing kabeh game slot.
  • Pemain kudu setor £ 10 ing wektu promosi kanggo qualify.In acara sing net P Panjenengan&L wis accrued liwat £ 10 ing losses, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 10% saka losses ing game slot nganti maksimal £ 100.
  • losses maksimum jumlah maneh £ 100 ing dana bonus.
  • syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing games.Wagers slot kita ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.