Sarat lan kawontenan – Pilih Bonus Panjenengan

Sarat lan kawontenan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • bonus iki bakal aktif antarane 26 Januari-1st Februari 2017 GMT.GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrsDeposit minimal £ 10 lan njaluk 50% simpenan match bonus nganti £ 100 UTAWA simpenan liwat £ 200 lan njaluk 10% nganti £ 25 ing awis.
  • bonus mung ditrapake kanggo total celengan liwat periode promosi.
  • Bonus utawa awis bakal njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo syarat wagering account.Standard saka 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi.
  • dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering.
  • Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Bridge cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Sarat lan Ketentuan Umum aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.