Sarat lan kawontenan – 100% cocog kanggo £ 100 + 20 giliran Oscar dep 1st

Sarat lan kawontenan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • bonus iki bakal aktif 00:01 24th – 23:59 26th February 2017 (GMT).GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrsTo layak kanggo 20 Giliran lan 100% nganti £ 100 Bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka periode promosi mung.
  • The giliran bakal 10p worth lan bener ing Pyramid: Quest kanggo Immortality onlyPlayers saben bakal nampa maksimum 20 giliran ing Pyramid: Quest kanggo Immortality onlyFree giliran lan Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake giliran pemain kudu miwiti Pyramid: Quest kanggo winnings Immortality onlyAll entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement.
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken giliran bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.