Sarat lan Ketentuan Penggunaan £ 1500 Tournament

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal mbukak saka 00:01 19th Mei nganti 25 Mei (GMT)
  • Supaya melok pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 sak periode promosi
  • Pemenang bakal diselehake supaya saka sing paling dhuwur kanggo paling gumantung ing slot sing wagering.
  • Bebungah bakal dianugerahi minangka nderek:
    • 1st – £ 500 Cash
    • 2nd - 5th – £ 250 Cash
  • Mung wagering ing game slot kontribusi menyang turnamen.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • hadiah awis bisa njupuk nganti 3 apa dina kanggo aken kanggo akun.
  • Pemenang bakal dikontak langsung dening casino
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.