Sarat lan Ketentuan Penggunaan £ 5 Free Welcome Bonus

 

pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10 Min. simpenan. game slot mung. T&C's APPLY.$€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Mayan Marvels and Candy Swap Slots, please register and validate your mobile number to receive it.

1
1


Syarat-syarat lan kahanan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun anyar bener umur 18 utawa liyane.
  • bonus bakal aken kanggo akun anyar marang verifikasi kasil saka alamat email kasedhiya. Ora celengan sing dibutuhake.
  • Sampeyan bisa njupuk nganti 10 menit kanggo bonus kanggo aken.
  • Mung siji bonus saben customer casino.
  • Bonus bener 28 dina sawise kredit. Sawise wektu iki, bonus bakal mandek dadi bener lan dana isih bakal dibusak saka akun.
  • nawarake proyek iki kasedhiya saka 2 Januari 2015 nganti luwih kabar.
  • bonus iki kaleksanane requirement 100x wagering. The £ 5 kudu wagered paling 100 kaping sadurunge mundur total bisa digawe. Dadi sampeyan perlu kanggo kacané 100 x £ 5 = £ 500 sadurunge sampeyan bisa mbatalake bonus.
  • Wagers ing Blackjack utawa Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.
  • winnings maksimum saka bonus iki bakal katutup ing £ 20. Iki tegese mung maksimal £ 20 bakal ditambahake kanggo imbangan withdrawable Panjenengan. Sembarang imbangan isih ngluwihi sing jumlah marang wagering sukses bakal voided.
  • bonus iki mung bisa digunakake kanggo muter ing samubarang game slot kita.
  • minimal mundur total punika £ 10. Pemain kudu ndhaftar kertu pembayaran bener, kanggo tujuan withdrawals.