Syarat-syarat lan kahanan – natal Countdown 50% cocog kanggo £ 250 promosi dina

 

pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10 Min. simpenan. game slot mung. T&C's APPLY.$€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Mayan Marvels and Candy Swap Slots, please register and validate your mobile number to receive it.

1
1


  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  2. promosi iki bakal dina aktif antarane 23 – 24th Desember 2016 (GMT).
  3. GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  4. Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  5. A bonus saka 50% saka kawitan simpenan nganti maksimal £ 250 bakal ditambahake menyang akun.
  6. promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina sing.
  7. kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  8. syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  9. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  10. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  11. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  12. Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  13. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  14. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji. Mangga menyang “Sajarah sandi akun” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  15. Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  16. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  17. kaputusan Management iku final ing kasus.