Sarat lan Ketentuan Penggunaan World Tour

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif antarane 4-10th August 2016 (GMT).
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 lan muter ing game slot related kanggo dina sing.
  • 4th August – Ireland – Shamrock 'n’ Roll
  • 5th August – Spanyol – Gonzo kang Quest
  • 6th August – Mexico – Spinata Grande
  • 7th August – Kenya – Big 5 Safari
  • 8th August – China – Lucky 88
  • 9th August – USA – Gold gunslinger kang
  • 10th August – UK – Best of British
  • A bonus saka 25% celengan nganti maksimal £ 100 bakal ditambahake menyang akun pamuter.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saben dina sak periode promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur. Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.