Sarat & Kondisi Daily Win ngedongkrak

Sarat & kahanan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal aktif saben dina 20-26th October 2016 (GMT).
  • Mung Profit Mundhut (P&L) kegiatan sak periode promosi ing game slot bakal Count menyang kualifikasi kanggo ngedongkrak ing.
  • Ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) ing kabeh game slot.
  • Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued minimal £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 25% saka Profit reged ing kabeh game slot.
  • Supaya dadi layak kanggo Win ngedongkrak promo, pemain kudu digawe simpenan minimal £ 10 sak periode promosi.
  • Bukaan jumlah total bonus iku £ 100.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur. Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.