Sarat lan Ketentuan Free giliran Jum'at

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal 2 aktif, 9th, 16th, 23rd lan 30 Septmeber 2016 (GMT).
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10.
  • A bonus saka 20 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • Giliran iki bakal 20p worth lan bener ing Rahasia saka Atlantis
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 20 giliran free ing Rahasia saka Atlantis
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun
  • Supaya kanggo ngaktifake giliran pemain kudu miwiti Rahasia Atlantis
  • Winnings entuk saka giliran bakal nindakake requirement wagering saka 30x jumlah bonus total entuk
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly bakal Count menyang abang ing requirement wagering
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji FreeSpin bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
    Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.