Syarat-syarat lan kahanan – Drop Cash 200 x £ 10 Gypsy Bulan Tema

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • 200 hadiah saka £ 10 bakal diselehake menyang akun menang ing 12pm Thursday 16 Februari 2017 (BST) lan bakal menehi tandha wiwitan gratis.
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrsCash kudu nyariosaken dening 12pm ana 22 Februari 2017 (GMT) dening redeeming kabeh utawa sawetara saka kredit bonus.
  • Yen dening 12pm Wednesday (GMT) 22nd, akun dianugerahi wis ora wagered ing game online, casino nduweni hak kanggo mbatalake lan re-penghargaan hadiah.
  • Hadiah bakal 200 sakumpulan £ 10 Bebungah diwènèhaké ing awis. kredit iki bisa mundur langsung.
  • Promosi bakal mandek ing 12pm (GMT) ana 22 Februari 2017 hadiah awis bakal dianugerahi tengen Nektan networkTo nduweni kanggo entri pamuter kudu wis mlebu menyang akun sing wiwit cadangan casino Maret 2016.The 1st hak nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa ngendi istilah saka nawarake ora kawujud.
  • Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
    Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
    kaputusan Management iku final ing kasus.