Sarat lan kondisi Weekly Win ngedongkrak

 

pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10 Min. simpenan. game slot mung. T&C's APPLY.$€ £ 5 bonus free mung playable ing Shamrock N Roll, Marvels Mayan lan Candy Swap Slot, silahkan daftar sawisé bisa diowahi nomer seluler kanggo nampa iku.

1
1


Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal 3rd aktif, 10th, 17th, 24th lan 31 May 2016 (GMT).
  • Mung Profit Mundhut (P&L) kegiatan sak periode promosi ing game slot bakal Count menyang kualifikasi kanggo ngedongkrak ing.
  • Ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) ing game slot.
  • Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued minimal £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 10% saka Profit reged ing kabeh game slot.
  • Supaya dadi layak kanggo Win ngedongkrak promo, pemain kudu digawe simpenan minimal £ 10 ing dina iku.
  • Bukaan jumlah total bonus iku £ 50.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur. Winnings mati bonus sing katutup ing 4x jumlah bonus.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • hadiah Bonus bisa njupuk nganti 72 jam kanggo aken kanggo akun.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.