Sarat lan Ketentuan Penggunaan Tournament- Win Smartphone a

Syarat-syarat lan kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal mbukak saka 00:01 1st December 2016 nganti 23:59 7th Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Supaya melok “turnamen” pemain kudu simpenan lan wager minimal £ 10 sak periode promosi.
  • The “pemenang” saka turnamen bakal ndhuwur 3 pemain sing duwe total jumlah wagering paling liwat periode promosi tengen kabeh game slot.
  • **Tengen jaringan, 3 pemain kualifikasi ndhuwur bakal nampa Smartphone a (nganti £ 800 iki kalebu daya delivery)
  • Wigati dimangerteni barang sing wis nyatakake ing wektu promosi, bisa uga ora kasedhiya lan mulane, Manajemen duwe hak kanggo ngganti karo barang padha ing prices paling cedhak minangka nyatakake cacahe kanthi nilai £ 800.
  • Pemain sing wis dikabari dening Email utawa Telephone, bakal duwe 7 dina kanggo nanggapi kanggo casino yen padha pengin kanggo nampa Smartphone utawa padha karo Cash.
  • Apa ing 3 pemenang milih padha awis 70% saka cahya saka pisungsungé (£ 560 awis) iki bakal aken menyang akun pemain ing 7 apa dina saka notifying pamuter. Iki ora kena a requirement wagering.
  • turnamen iki urip tengen jaringan Nektan ing macem-macem casinos.
  • Bebungah bakal dianugerahi minangka nderek:
  • 1st – 3Panggonan rd Smartphone **
  • 4th – 13Panggonan th bakal nampa £ 50 Bonus
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji. Mangga menyang “Sajarah sandi akun” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  • Awis lan bonus hadiah bisa njupuk nganti 7 apa dina kanggo aken kanggo akun. Smartphone, gumantung kasedhiyan bisa njupuk nganti 28days kanggo ngirim.
  • Pemenang bakal dikontak langsung dening casino.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.