Sarat lan Ketentuan Penggunaan Advent tinggalané

Syarat-syarat lan kahanan:

Simpenan £ 10 njaluk 25 giliran ing Quest Gonzo kang

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif dina 3rd December 2016 (GMT).
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Giliran bakal 20p worth lan bener ing Quest Gonzo kang
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 25 giliran free ing Quest Gonzo kang mung
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina nalika sampeyan nggunakake Code Bonus “GONZO25”
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti Gonzo kang Quest
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan
  • Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

Simpenan £ 10 njaluk 10 giliran ing Quest Gonzo kang

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal 2 dina aktif, 10th lan 17 Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 10 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • Giliran iki bakal 20p worth lan bener ing Quest Gonzo kang mung
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 10 giliran free ing Quest Gonzo kang
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina nalika sampeyan nggunakake Code Bonus “GONZO10”
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti Gonzo kang Quest
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

50% Cocog kanggo £ 100

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif ing 7th Desember (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10 ing dina promosi.
  • A bonus saka 50% saka simpenan nganti maksimal £ 100 bakal ditambahake menyang akun.
  • bonus iki bakal aktif ing simpenan kawitan ing periode promosi nalika sampeyan nggunakake kode bonus “sèket”
  • promosi iki mung bisa aktif yen ing wektu promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Simpenan £ 10 njaluk 50 gonzo giliran
  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif ing 23rd Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • Giliran bakal 20p worth lan bener ing Quest Gonzo kang
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 50 giliran free ing Quest Gonzo kang.
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina nalika sampeyan nggunakake Code Bonus “GONZO50”
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake pemain giliran kudu miwiti Gonzo kang Quest
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

200% Cocog kanggo £ 40

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif ing 4, 13th, 16th lan 21 Desember (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10 ing dina promosi.
  • A bonus saka 200% saka simpenan nganti maksimal £ 40 bakal ditambahake menyang akun.
  • bonus iki bakal aktif ing simpenan kawitan ing periode promosi nalika sampeyan nggunakake kode bonus “200”
  • promosi iki mung bisa aktif yen ing wektu promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • 100% Cocog kanggo £ 100
  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif ing 1st, 5th, 8th, 15th lan 22 Desember (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10 ing dina promosi.
  • A bonus saka 100% saka simpenan nganti maksimal £ 100 bakal ditambahake menyang akun.
  • bonus iki bakal aktif ing simpenan kawitan ing periode promosi nalika sampeyan nggunakake kode bonus “100”
  • promosi iki mung bisa aktif yen ing wektu promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • Simpenan £ 10 njaluk 25 giliran Starburst
  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal 6th dina aktif lan 12 Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 25 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • Giliran iki bakal 10p worth lan bener ing Starburst mung
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 25 giliran free ing Starburst
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina nalika sampeyan nggunakake Code Bonus “STAR25”
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake giliran pemain kudu miwiti Starburst
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

300% Cocog kanggo £ 30

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif ing 9 lan 19 Desember (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10 ing dina promosi.
  • A bonus saka 300% saka simpenan nganti maksimal £ 30 bakal ditambahake menyang akun.
  • bonus iki bakal aktif ing simpenan kawitan ing periode promosi nalika sampeyan nggunakake kode bonus “300”
  • promosi iki mung bisa aktif yen ing wektu promosi.
  • kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  • syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  • dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  • 10 giliran Starburst Free
  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif dina 18 Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • Giliran bakal 10p worth lan bener ing Starburst mung
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 10 giliran free ing Starburst
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake giliran pemain kudu miwiti Starburst
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.

Simpenan £ 10 njaluk 100 giliran Starburst

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  • promosi iki bakal aktif 14 dina, 20th lan 24 Desember 2016 (GMT).
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Dadi layak kanggo bonus, pemain kudu simpenan minimal £ 10.
  • A bonus saka 100 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  • Giliran iki bakal 10p worth lan bener ing Starburst mung
  • Pemain saben bakal nampa maksimum 100 giliran free ing Starburst
  • promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina nalika sampeyan nggunakake Code Bonus “STAR100”
  • Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Supaya kanggo ngaktifake giliran pemain kudu miwiti Starburst
  • Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  • Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, South Park, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Stax, dracula, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, Man kahuripan, South Park 2 Reel Lam, King of Slot, Toli-Toli, cemlorot, Guns N Roses, Master of Mystery, drive, Aloha, Jimi Hendrix, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Motorhead, Rahasia saka Atlantis, Secrets of Christmas will count towards the reduction of the wagering requirement
  • The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Sawise aken giliran bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji FreeSpin bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat & kahanan aplikasi.
  • kaputusan Management iku final ing kasus.