Sarat lan kawontenan kanggo Golden Mesir

 

pemain anyar. 30x syarat wagering, max konversi x4 ditrapake. £ 10 Min. simpenan. game slot mung. T&C's APPLY.$€£5 free bonus is only playable on Shamrock N Roll, Mayan Marvels and Candy Swap Slots, please register and validate your mobile number to receive it.

1
1


SYARAT-SYARAT LAN KAHANAN

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  2. promosi iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 ing 5th – 7th lan 19 – 21st January 2018.
  3. GMT padha karo -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  4. Ing Bonus ing ngisor iki kasadhiya:
  5. Simpenan antarane £ 20 & £ 49 kanggo nampa bonus saka 20 giliran bonus.
  6. Simpenan antarane £ 50 & £ 99 kanggo nampa bonus saka 50 giliran bonus.
  7. Simpenan £ 100 utawa ndhuwur kanggo nampa bonus saka 100 giliran bonus.
  8. promosi iki mung bakal bener ing saben simpenan pisanan dina sak periode promosi.
  9. Giliran iki bakal 25p worth lan bener ing Golden Mesir
  10. Supaya kanggo ngaktifake giliran pemain kudu miwiti Golden Mesir
  11. Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun. Sembarang winnings saka giliran sing diwenehake ing Dana Bonus.
  12. Dana Bonus nindakake requirement wagering saka 30x jumlah saka jumlah bonus cocog lan kudu ketemu sadurunge sembarang winnings sing diowahi kanggo awis katutup.
  13. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot tartamtu.
  14. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  15. 4x Convert: jumlah konversi maksimum saka dana bonus kanggo awis bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  16. Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  17. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  18. dana Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Isle O'Plenty, Gong Xi Fa Cai, Monyet More, Genie Jackpots, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, baccarat, blackjack, Kucing, Chilli Gold, Roulette Eropah, Kaanane Sparta, Golden, Gorilla Go Wild, Hi-Low Blackjack, Hi-Low Gambler, pancingan Hero, Jackpot jester Wild nudge, JJ50K, Live Baccarat, Live blackjack, Live Roulette, Lucky Larry Lobstermania, MegaJackpots Cleopatra, Megajackpots Siberian Storm, Megajackpots Star Lanterns, Megajackpots Wolf Run, menang monster, Motorhead, American Roulette, blackjack klasik, Oasis Poker, ponton, Texas Holdem, Paws of Fury, Planet saka Kethek, Rahasia saka Atlantis, Slot-o-Gold, Spin Sorceress, Starmania, uap Tower, Super Diamond Deluxe, Super Spinner, Top Cat, Ultimate X Lima Play Poker, Viking Fortune, Winstar, Wolfpack, Cacing lan Kawasaki Davison Freedom Tour.
  19. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profilku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  20. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  21. Sarat Standard & kahanan aplikasi.
  22. kaputusan Management iku final ing kasus.
  23. Gamble tanggung jawab. Info liyane riko www.begambleaware.org