Sarat lan kawontenan – Selasa Cocokake - 50% cocog kanggo £ 50

Sarat lan kawontenan

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • bonus iki bakal aktif antarane 2 – 8th February 2017 GMT.
  • GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Mung Profit Mundhut (P&L) ing game slot milih, Superman, Batman, Justice Liga Green Lantern antarane 00:00 & 23:59 (GMT) ing dina promosi bakal Count menyang kualifikasi kanggo ngedongkrak ing.
  • Ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) ing slot milih. Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued minimal £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 50% saka P reged Panjenengan&L.
  • Supaya dadi layak kanggo ngedongkrak Win, pemain kudu digawe simpenan minimal £ 10 ing dina promosi lan wagered ing Superman, Batman, Justice Liga Green Lantern.
  • Bukaan total menang ngedongkrak jumlah punika £ 50 ing dana bonus.
  • syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings katutup bisa mundur.
  • Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  • dana Bonus entuk saka iki

promosi, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.

  • Wagers ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.
  • Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  • Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  • Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  • Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “akunku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.