OCEAN MAGIC PRIZE SYARAT lan Ketentuan babak

OCEAN MAGIC PRIZE SYARAT lan Ketentuan babak

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  2. promosi iki bakal aktif antarane 00:01 16/11/2017 lan 23:59 22/11/2017.
  3. GMT padha karo -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  4. Kualifikasi game kanggo promosi iki Samudra Magic
  5. The Total hadiah bakal £ 3000 Awis lan 2000 giliran bonus.
  6. hadiah:
    1st £ 1,500
    2nd – 5th £ 125
    6-15th £ 50
    16th – 35th £ 25
    36st – 100th 20 giliran
    101th – 150th 10 giliran
    151st – 200th 4 giliran
  7. Akun menang bakal milih acak, saka pemain sing wis mumpuni menyang babak. Sing liyane entri pemain ngasilake, sing luwih kemungkinan menang dadi.
  8. Pemain bakal dianugerahi siji entri kanggo babak saben £ 20 awis staked ing Samudra Magic slot game
  9. Pemain tunggal layak kanggo menang sepisan mung. Yen pemain wis digambar kaping pindho, hadiah rego luwih dianugerahi otomatis, lan re-babak iki bakal dianakaké.
  10. Menang pemain awis kudu nampa ana hadiah ing 48 jam tanggal promosi mburi lan wektu, dening ngangkut barang menyang akun sing
  11. Giliran Bonus bakal aken ing 72 jam sawise mburi promosi.
  12. syarat wagering saka 30 x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus ngowahi kanggo awis lan sembarang winnings cocog bisa mundur.
  13. 4x Convert: jumlah konversi maksimum saka dana bonus kanggo awis bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  14. dana Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Isle O'Plenty, Gong Xi Fa Cai, Monyet More, Genie Jackpots, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, baccarat, blackjack, Kucing, Chilli Gold, Roulette Eropah, Kaanane Sparta, Golden, Gorilla Go Wild, Hi-Low Blackjack, Hi-Low Gambler, pancingan Hero, Jackpot jester Wild nudge, JJ50K, Live Baccarat, Live blackjack, Live Roulette, Lucky Larry Lobstermania, MegaJackpots Cleopatra, Megajackpots Siberian Storm, Megajackpots Star Lanterns, Megajackpots Wolf Run, menang monster, Motorhead, American Roulette, blackjack klasik, Oasis Poker, ponton, Texas Holdem, Paws of Fury, Planet saka Kethek, Rahasia saka Atlantis, Slot-o-Gold, Spin Sorceress, Starmania, uap Tower, Super Diamond Deluxe, Super Spinner, Top Cat, Ultimate X Lima Play Poker, Viking Fortune, Winstar, Wolfpack, Cacing lan Kawasaki Davison Freedom Tour.
  15. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot tartamtu.
  16. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  17. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  18. Sembarang awis bonus utawa hadiah unclaimed bakal acak disebar kanggo pemain kualifikasi
  19. Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  20. Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.
  21. Mangga Gamble tanggung jawab. Dolan maring www.begambleaware.org kanggo informasi luwih lengkap.