Sarat lan kawontenan – Wish Upon A Match

Sarat lan kawontenan

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  2. This bonus will be active each weekend in April 7th – 9th, 14th – 16th, 21st – 23rd, 28th – 30th April 2017 BST.
  3. BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  4. Simpenan minimal £ 10 kanggo njaluk 100% deposit bonus match up to £100
  5. This bonus will be active on your first deposit in each promotional period only.
  6. This promotion can only be activated once per weekend in each promotional period.
  7. kridit Bonus bakal digawe kanggo akun ing 3 apa dina pungkasan promosi.
  8. syarat wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings cocog bisa mundur.
  9. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  10. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  11. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  12. Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  13. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  14. kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune on Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe
  15. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji. Mangga menyang “profile” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  16. Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  17. Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  18. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  19. kaputusan Management iku final ing kasus.