Sarat lan kawontenan Kanggo Bonus Spin ana

SYARAT-SYARAT LAN KAHANAN

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  2. promosi iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 on 4th, 11th, 18th, 25th Januari 2018.
  3. GMT padha karo -8.30hrs ACST, PTZ + 8hrs
  4. Ing Bonus ing ngisor iki kasadhiya:
  5. Simpenan antarane £ 10 & £ 19 kanggo nampa bonus saka 10 giliran bonus.
  6. Simpenan antarane £ 20 & £ 49 kanggo nampa bonus saka 20 giliran bonus.
  7. Simpenan £ 50 utawa ndhuwur kanggo nampa bonus saka 50 giliran bonus.
  8. promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina sing.
  9. These Spins will be worth 20p and valid on Gonzo’s Quest™
  10. In order to activate the spins players must launch Gonzo’s Quest™
  11. Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun. Sembarang winnings saka giliran sing diwenehake ing Dana Bonus.
  12. Dana Bonus nindakake requirement wagering saka 30x jumlah saka jumlah bonus cocog lan kudu ketemu sadurunge sembarang winnings sing diowahi kanggo awis katutup.
  13. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot tartamtu.
  14. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  15. 4x Convert: jumlah konversi maksimum saka dana bonus kanggo awis bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  16. Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  17. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  18. dana Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns 'N’ roses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Isle O'Plenty, Gong Xi Fa Cai, Monyet More, Genie Jackpots, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, baccarat, blackjack, Kucing, Chilli Gold, Roulette Eropah, Kaanane Sparta, Golden, Gorilla Go Wild, Hi-Low Blackjack, Hi-Low Gambler, pancingan Hero, Jackpot jester Wild nudge, JJ50K, Live Baccarat, Live blackjack, Live Roulette, Lucky Larry Lobstermania, MegaJackpots Cleopatra, Megajackpots Siberian Storm, Megajackpots Star Lanterns, Megajackpots Wolf Run, menang monster, Motorhead, American Roulette, blackjack klasik, Oasis Poker, ponton, Texas Holdem, Paws of Fury, Planet saka Kethek, Rahasia saka Atlantis, Slot-o-Gold, Spin Sorceress, Starmania, uap Tower, Super Diamond Deluxe, Super Spinner, Top Cat, Ultimate X Lima Play Poker, Viking Fortune, Winstar, Wolfpack, Cacing lan Kawasaki Davison Freedom Tour.
  19. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profilku” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  20. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  21. Sarat Standard & kahanan aplikasi.
  22. kaputusan Management iku final ing kasus.
  23. Mangga Gamble tanggung jawab. Dolan maring www.begambleaware.org kanggo informasi luwih lengkap.