Sarat lan kawontenan Kanggo Bonus Spin ana

FREE SPINS THURSDAY TERMS AND CONDITIONS

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  2. promosi iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 on the 6th, 13th, 20th lan 27th Juli 2017 (BST).
  3. BST is the equivalent of ACST -8.30hrs, PTZ + 8hrs
  4. Players must have deposited a minimum of £10 during promotional period to qualify.
  5. A bonus saka 20 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  6. These Spins will be worth 0.1 and valid on Fairytale Legends: Hanzel and Gretel
  7. Pemain saben bakal nampa maksimum 20 giliran free ing Dongeng Legends: Hanzel and Gretel on their first deposit within in the promotion period.
  8. Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  9. In order to activate the spins players must launch Fairytale Legends: Hanzel and Gretel
  10. All winnings earned from the spins will be rewarded in bonus funds and carry a wagering requirement of 30X the total bonus amount earned
  11. Mung wagering ing game iki: Starburst, Gonzo kang Quest, Spin Twin, Spinata Grande, Pyramid, kasugihan Piggy, Jack Hammer, pancingan Heroes, dazzle Me, Neon Staxx, Jack lan Beanstalk, victorious, Reel Rush, lampu, Disco giliran, Koi Putri, Mythic Maiden, Sparks, Stamping, Magic Sajarah, blackjack klasik, woh Shop, Bunga, uap Tower, Fisticuffs, Angler Lucky, Tornado Farm Uwal, Subtopia, Jack Hammer 2, Big Bang, King of Slot, cemlorot, Master of Mystery, drive, Aloha, Piala Champions, Nrvna, Nalika Babi Fly, Rahasia saka Atlantis, Legenda Dongeng:Red Riding Hood, Panglima:Kristal saka Power, Rahasia saka Natal, Joker Pro will count towards the reduction of the wagering requirement.
  12. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  13. The dompet iki bakal kontribusi menyang requirement wagering lan supaya iki: Awis Real, Bonus lan banjur Bonus FreeSpin.
  14. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  15. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, isih dana bonus saka promosi iki bakal dibusak saka akun.
  16. kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: Toli-Toli, dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, South Park, South Park Reel Lam, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra Megajackpots, Siberian Storm Megajackpot, Isle O’Plenty, Wolf Run, star Lanterns, Gong Xi Fa Cai, Monyet More, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II Avalon, Cacing, Top Cat, 100K Pyramid, Black randha, Family Guy, Ghostbusters, Hot Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Noahs Ark, Sherlock Holmes: The Hunt for Blackwood, Western belles, Wheel of Fortune Triple Extreme Spin and Wheel of Fortune: Ultra 5 Reels.
  17. Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  18. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji. Mangga menyang “profile” bagean maneh kabeh saiki bonus nunggu Panjenengan.
  19. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  20. Sarat Standard & kahanan aplikasi.
  21. kaputusan Management iku final ing kasus.