Sarat lan kawontenan Kanggo Weekend Promo

CHOOSE YOUR MATCH WEEKEND! Syarat-syarat lan kahanan

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  2. bonus iki bakal aktif antarane 00:01 lan 23:59 on the following dates 7th – 9th July, 14th – 15th July, 21st – 23rd, 28th – 30th July (BST)
  3. BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  4. Simpenan minimal £ 10 kanggo njaluk 50% match up to £25
  5. Or deposit over £25 to get a 100% Match up to a maximum of £100.
  6. Bonus funds carry a wagering requirement of 30x the sum of your deposit and bonus amount (e.g. £10 deposit + £10 bonus x 30= £600) must be met before the bonus and any winnings are converted to capped cash and this and any further winnings become withdrawable.
  7. This bonus will be active on your first deposit of the promotional period only.
  8. Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  9. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  10. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  11. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. Bonus funds convert automatically to cash once wagering is complete
  12. Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  13. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Bonus spins remain valid for 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  14. kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune on Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe, Cacing, Top Cat, 100K Pyramid, Black randha, Family Guy, Ghostbusters, Hot Rolls Super Times Pay, Jeopardy, Lucky Larrys Lobstermania 2, Noahs Ark, Sherlock Holmes: The Hunt for Blackwood, Western belles, Wheel of Fortune Triple Extreme Spin, Wheel of Fortune: Ultra 5 Reels, Ted
  15. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profile” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  16. Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  17. Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  18. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  19. kaputusan Management iku final ing kasus.