Syarat-syarat lan kahanan – St Patrick kang 50% Win ngedongkrak

RAINING POTS OF GOLD TERMS AND CONDITIONS

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  2. This promotion will be active 17th – 19th March 2017 (GMT).
  3. GMT padha karo -9.30hrs ACST, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  4. To be eligible for the bonuses, players must deposit a minimum of £10 within the promotional period.

BONUS SPINS

  1. A bonus saka 10 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  2. These Spins will be worth 20p and valid on Shamrockers Eire to Rock only.
  3. Pemain saben bakal nampa maksimum 10 spins on Shamrockers Eire to Rock only on their first deposit of each day of the promotion period.
  4. promosi iki mung bakal bener ing simpenan kawitan saka dina sing.
  5. Maximum bonus per day is 10 giliran. Maximum overall bonus of the promotional period is 30 giliran.
  6. Giliran Free bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  7. In order to activate the spins players must launch Shamrockers Eire to Rock.

WIN BOOST

  1. Mung Profit Mundhut (P&L) activity during the promotion period will count towards qualification for the Win Boost.
  2. Win ngedongkrak bakal dianugerahi miturut MediaWiki net (winnings dhuwit nyata) ing kabeh game slot.
  3. Pemain kudu setor £ 10 ing wektu promosi kanggo nduweni.
  4. Ing acara sing net P Panjenengan&L wis accrued liwat £ 10 ing winnings, sampeyan bakal nampa ngedongkrak diwilang ing 50% of your winnings on slot games up to a maximum of £200.
  5. Bukaan total menang ngedongkrak jumlah punika £ 200 ing dana bonus.
  6. syarat bonus wagering standar 30x jumlah bonus aplikasi sadurunge bonus utawa winnings katutup bisa mundur.
  7. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. dana Bonus Ngonversi otomatis sapisan wagering lengkap.
  8. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  9. Wagers ing Blackjack lan Roulette ora kontribusi kanggo abang saka requirement wagering saldo bonus.
  10. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  11. Bonus bisa njupuk nganti 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  12. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  13. kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: Toli-Toli, dracula, Pistol lan kembang mawar, Jimi Hendrix, South Park, South Park Reel Lam, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II lan Avalon.
  14. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo "profil" bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  15. Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  16. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  17. Umum Syarat-syarat lan kahanan aplikasi. kaputusan Management iku final ing kasus.