Sarat & Conditions Trustly Prize Draw

Pemain New Mung. 30x Requirements wagering, Max conversions X4 applies.£10 Min Deposit.Slot Games Only.t&c'sapply

Sarat & kahanan:

  • promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liyane.
  • promosi iki bakal mbukak saka 00:01 24th July 2017 nganti 23:59 30th July 2017 (BST).
  • BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  • Supaya melok “prize drawplayers must deposit a minimum of £20 using Trustly as their payment method during the promotional period to gain 1 entry ticket.
  • Every £20 that the player deposits will warrant 1 tiket menyang babak. There is no maximum amount of tickets which a player can be awarded.
  • The “winners” of the “cash drop” will be chosen at random within 3 apa dina pungkasan promosi
  • Bebungah bakal dianugerahi minangka nderek: 20x £100 cash prizes
  • turnamen iki urip tengen jaringan Nektan ing macem-macem casinos.
  • Prizes can take up to 3 apa dina kanggo aken kanggo akun.
  • Once credited your prize remains valid for 28 dina. Should you not play during these 28 days we have right to remove the funds
  • Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  • Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  • Standard Sarat lan Ketentuan aplikasi.
  • For a free entry into the draw please send an email with the subject line “trustly” to VIP@nektan.com.
  • Gamble tanggung jawab. For more info visit www.gambleaware.co.uk