Weekend Promo Terms and Conditions

Syarat-syarat lan kahanan

  1. promosi iki mung kasedhiya kanggo sing duwe akun bener umur 18 utawa liwat.
  2. This bonus will be active between 2nd-4th, 9th-11, 16th-18, 23rd-25th Juni lan 30 Juni – 2nd Juli. (BST)
  3. BST is the equivalent of ACST -9.30hrs, -1hr THIS, PTZ + 8hrs
  4. Deposit a minimum of £10 to get 25 bonus spins on Cleopatra. To receive this bonus the player must deposit using the bonus code SPINS
  5. A bonus saka 25 Giliran bakal ditambahake menyang akun.
  6. These Spins will be worth 20p and valid on Cleopatra only.
  7. In order to activate the spins players must launch Cleopatra
  8. Kabeh winnings entuk saka giliran bakal maringi dana bonus lan nindakake sarat wagering saka 30x jumlah bonus total entuk.
  9. Bonus funds carry a wagering requirement of 30x the sum of your deposit and bonus amount (e.g. £10 deposit + £10 bonus 30= £600) must be met before the bonus and any winnings are converted to capped cash and this and any further winnings become withdrawable.
  10. Or deposit a minimum of £10 to get 100% Match up to a maximum of £100. To receive this bonus the player must deposit using the bonus code BONUS
  11. This bonus will be active on your first deposit of the promotional period only.
  12. Free spins and Bonuses can take up to 3 apa dina saka mburi promosi kanggo aken kanggo akun.
  13. Winnings earned from the bonus will carry a wagering requirement of 30x the total bonus amount earned.
  14. dana Bonus entuk saka promosi iki, mung bisa digunakake kanggo muter ing game slot kita.
  15. Total dana sadurunge wagering lengkap bakal roso sepi kabeh bonus lan sembarang winnings saka gara iki kanggo akun.
  16. Jumlah konversi maksimum saka dana bonus bakal katutup ing 4x jumlah bonus dianugerahi. Bonus funds convert automatically to cash once wagering is complete
  17. Mung wagers digawe ing game Money Real bakal kontribusi menyang requirement wagering. Wagers digawe ing Play Kanggo games ora count menyang requirement wagering.
  18. Sawise aken bonus Panjenengan tetep bener kanggo 28 dina. Bonus spins remain valid for 7 dina. Apa sampeyan ora ngrampungake syarat wagering ing wektu iki, dana bonus isih bakal dibusak saka akun.
  19. kridit Bonus exempt lan biso kanggo digunakake ing pertandhingan sabanjuré: dracula, Guns ‘NRoses, Jimi Hendrix, gaib Fortune, The Invisible Man, Cleopatra MegaJackpot, Siberian Storm Megajackpot, Megajackpots Isle O'Plenty, Wolf Run Megajackpot, Star Lanterns Megajackpot, Gong Xi Fa Cai, More Monyet Jackpot Lintang, Genie Jackpots, Winstar, Liga Kehakiman, Batman, Superman, Flash ing, Lantern Green, An Evening with Holly Madison, Psycho, James Dean, Babi Wisaya, Thunderstruck II, Avalon, Wheel of Fortune on Tour, Champion Raceways, Slot O Gold, Super Spinner, Super Diamond Deluxe
  20. Pemain sing ngilingake sing mung siji bonus bisa aktif ing sembarang wektu siji, monggo “profile” bagean kanggo ndeleng kabeh saiki bonus
  21. Standard Syarat-syarat lan kahanan aplikasi.
  22. Manajemen cadangan hak kanggo nglirwakake sembarang pembayaran promosi yen pracaya sing promosi wis dilecehke lan / utawa endi syarat-syarat nawarake ora kawujud.
  23. Manajemen cadangan hak kanggo mbatalake, siksa utawa ngowahi apa kompetisi utawa promosi (utawa aturan kuwi) ing sembarang wektu lan tanpa kabar sadurunge.
  24. kaputusan Management iku final ing kasus.