Правила и услови – Загубите се врати недела сите слотови - 10% до £ 100

Услови и рокови

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција ќе биде активна од 19 – 25-ти јануари 2017 (GMT).
 • GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8часот.
 • Само билансот на успех (P&L) активност за време на промотивниот период ќе се смета за квалификација за загубите назад.
 • Загубите назад ќе се доделат според нето-загуба (загуби вистински пари) на сите Слот за игри.
 • Играчите мора да ги депонираат £ 10 во промотивниот период до qualify.In случај вашиот веб-P&L има натрупани околу £ 10 во загуби, ќе добијат поттик пресметана по стапка од 10% на вашиот загуби на слот игри до максимум од £ 100.
 • Максимална загуби назад сума е £ 100 во бонус фондови.
 • Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било која одговара добивки може да се повлече.
 • Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.
 • Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашиот слот games.Wagers на блек џек и рулет не придонесуваат за намалување на задолжителната wagering на бонус салда.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Бонуси може да потрае и до 3 работни дена од крајот на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното.
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • Генералниот Правила и услови се применуваат.
 • управување со одлука е конечна, во сите случаи.