Правила и услови – Пари зависници 200 x £ 10 цигански Месечината Тема

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • 200 награди од £ 10 ќе бидат поставени во сметките на победа во 12:00 Четврток 16-ти февруари 2017 (БСТ) и ќе го означи почетокот на поклон.
 • GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8hrsCash мора да се поднесе од страна на 12:00 во средата 22-ри февруари 2017 (GMT) од страна на искупување сите или некои од кредит бонус.
 • Ако со 12:00 среда (GMT) 22ри, наградените сметки не се удри на онлајн игра, Во казиното има право да се повлече и повторно да се додели наградата.
 • Наградите ќе бидат 200 серии на £ 10 награда доделена во готово. Овој кредит може да се повлече веднаш.
 • Промоцијата ќе престане во 12:00 (GMT) во средата 22-ри февруари 2017 Парични награди ќе бидат доделени низ Nektan networkTo се квалификува за влез играчот мора да се најавени во нивната сметка од 1-ти март 2016.The казиното го задржува правото да ги задржи промотивни средствата, доколку смета дека промоцијата е злоупотребен и / или каде условите на понудата не се исполнети.
 • стандард Правила и услови се применуваат.
  Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
  управување со одлука е конечна, во сите случаи.