Правила и услови на Пари зависници

New Players Only. 30x Wagering Барања, Макс конверзии однесува X4. £ 10 мин Deposit.Slot Игри Само.  t&c'sapply

Правила и услови :

 • Пет награди на £ 50 ќе бидат поставени во победничкиот сметки 12 пладне четврток 22-ри септември 2016 (GMT) и ќе го означи почетокот на поклон.
 • Пари мора да се поднесе од страна на 12 часот на пладне во четвртокот 29-ти септември 2016 (GMT) со поставување на залог со сите или некои од кредит.
 • Ако со 12:00 пладне, наградените сметки не се удри на онлајн игра, ние имаме право да се повлече и повторно да се додели наградата.
 • Наградите ќе бидат пет серии на £ 50 и ќе бидат повлечени на пладне четврток 29-ти септември 2016 ако тие не се тврди.
 • Награда доделена во кеш кредит.
 • Промоцијата ќе престане на пладне во четвртокот 29-ти септември 2016
 • За да се квалификува за влез играчот мора да се најавени во нивната сметка од 1-ти март 2016.
 • Ние го задржува правото да ги задржи промотивни средствата, доколку смета дека промоцијата е злоупотребен и / или каде условите на понудата не се исполнети.
 • стандард Правила и услови се применуваат.
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • управување со одлука е конечна, во сите случаи.