Правила и услови на светска турнеја

Правила и услови:

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Оваа промоција ќе биде активен помеѓу 04-10 август 2016 (GMT).
 • За да се квалификува за бонус, играчите мора да се депонира и да облог минимум од £ 10 и да игра на слот игра во врска со тој ден.
 • 4август – Ирска – Шамрок 'n’ ролна
 • 5август – Шпанија – Потрагата интервјуа е
 • 6август – Мексико – Spinata Grande
 • 7август – Кенија – Големо 5 Safari
 • 8август – Кина – среќа 88
 • 9август – САД – Злато Gunslinger е
 • 10август – Велика Британија – Најдоброто од британската
 • Бонус од 25% на вашиот депозити до максимум од £ 100 ќе биде додадена на сметка на играчот.
 • Оваа промоција ќе биде со важност на вашиот прв депозит секој ден само за време на промотивниот период.
 • Бонус кредити ќе бидат направени во вашиот профил во рамките на 3 работни дена од крајот на промоција.
 • Стандард за wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонус или било кои други соодветни добивки може да се повлече. Профитите надвор бонуси се ограничени на 4x бонус износ.
 • Бонус средства заработени од оваа промоција може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Само обложувања направи на вистински пари игри ќе придонесе кон барањето за wagering. Wagers направени Игра бесплатно игри не ќе брои кон барањето за wagering.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време.
 • стандард Правила и услови се применуваат.
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • управување со одлука е конечна, во сите случаи.