Услови и рокови – Изберете ја вашата бонус

Услови и рокови

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Овој бонус ќе биде активен помеѓу 26 Јануари - 1 февруари 2017 GMT.GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8hrsDeposit минимум од £ 10 и да се добие 50% натпревар бонус до £ 100 или депозит повеќе од £ 200 и да добијат 10% до £ 25 во кеш.
 • Бонусот се однесува само на вкупниот депозитите во промотивниот период.
 • Бонус или во кеш ќе потрае до 3 работни дена од крајот на промоцијата да се кредитираат на вашите барања account.Standard wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонус или било кои други соодветни добивки може да се повлече.
 • Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена.
 • Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.
 • Само обложувања направи на вистински пари игри ќе придонесе кон барањето за wagering.
 • Wagers направени Игра бесплатно игри не ќе брои кон барањето за wagering.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното.
 • стандард Правила и услови се применуваат.
 • Менаџмент задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • Општи Услови и правила се применуваат. управување со одлука е конечна во сите случаи.