Услови и рокови – 50% Победа Зголемете Нова игра на ден до 50 £

Услови и рокови

 • Оваа промоција е достапно само за валидна сметка на сопствениците на возраст 18 или повеќе.
 • Овој бонус ќе биде активен помеѓу 2 – 8февруари 2017 GMT.
 • GMT е еквивалент на ACST -9.30hrs, ОВАА -1hr, PTZ + 8часот
  Само билансот на успех (P&L) на избраниот Слот за игри, Супермен, Бетмен, Правда лига и Зелената Фенер помеѓу 00:00 & 23:59 (GMT) на денот на промоцијата ќе се смета за квалификација за Зголемете.
 • Порастот ќе се доделат според нето добивка (вистински пари добивки) на избраниот слотови. Во случај дека вашиот веб-P&L има натрупани минимум € 10 во добивки, ќе добијат поттик пресметана по стапка од 50% од бруто P&L.
 • Со цел да се квалификува за победа на басот, играчите мора да се направи минимум депозит во износ од € 10 на ден за унапредувањето и удри на Супермен, Бетмен, Правда лига и Зелената Фенер.
 • Максималниот износ Вкупно ја победи поттик е 50 € во бонус фондови.
 • Стандард за бонус wagering од 30x бонус износ се применуваат пред бонуси или било ограничени добивки може да се повлече.
 • Максималниот износ на конверзија од бонус средства ќе бидат ограничени на 4X бонус износ доделена. Бонус средства конвертирате автоматски еднаш wagering е завршена.
 • Бонус средства заработени од оваа промоција, може да се користи само за да игра на нашата Слот за игри.
 • Wagers на блек џек и рулет не придонесуваат за намалување на задолжителната wagering на бонус салда.
 • Повлекување на средства пред wagering е целосно ќе го поништат сите бонуси и да било добивки од овие се припишуваат на сметка.
 • Бонуси може да потрае и до 3 работни дена од крајот на промоцијата треба да се кредитираат во вашиот профил.
 • Откако кредитираат бонус останува да важи за 28 дена. Не треба да ве комплетирање на барањата wagering во овој период, Останатите бонус средства ќе бидат отстранети од вашиот профил.
 • Играчите се потсети дека само еден бонус можат да бидат активни во секое време, ве молиме одете на “мојот акаунт” дел за да го видиш целиот бонус дното
 • Управување го задржува правото да го раскине, да го прекине или измени кој било натпревар или унапредување (или правила од него) во секое време и без претходна најава.
 • Генералниот Правила и услови се применуваат.
 • управување со одлука е конечна во сите случаи.