Легенди на Маите

Филијалата на програмата
Подгответе се да биде транспортиран во античките времиња на Маите со овој Слободен врти Slots Задржи она што можете да победи, Mayan Legend. Ова има неверојатна графика и понуди 3 начини да се победи. на Слободен врти слотови Чувајте Што Победа е за сите собирање маски и освојувањето огромни парични. Во ова, треба да се тркалаат на генерал и ништо друго освен чиста среќа. игри програмерите IWG се оние зад проектирање и изградба на оваа неверојатна игра. Како по нивната репутација, тие го направиле неверојатна работа во креирањето на оваа Слободен врти слотови Чувајте Што Победа.

Не постои ништо како добра игра да се транспортира до следниот свет. така, се подготвени и почнете да играте оваа игра инстант победа и торба себе некои големи награди.

CoinFalls Казино PlayNow

Истражуваат еден нов свет со легенди на Маите

Избор на прекрасни бои се користат во создавањето на сите маски тука. Маските биле дизајнирани да одговараат на темата на претставувањето совршено. Маските можат да се разликуваат од нивните бои: сина, green, виолетова и жолта. Таа е поставена против шума позадина со pinkish праска небото и дрвјата во позадина. Слот по себе е ѕид. На едната страна од екранот можете да видите две коцки, една црна и една бела и од другата страна на екранот е на маса што ги држи полнење со бојата на маски, како тие Продолжувам да добивам не уништи. На РТП е исто така многу висока, постигнување на ниво на 85.16%.

игра

ова Слободен врти слотови Чувајте Што Победа има многу едноставна игра,. All you need to do is roll the dice and the masks on the table will keep getting destroyed. На почетна, ќе биде побарано да го поставите прашање на вашиот облог со кликнување на + и – options. Тогаш ќе кликнете на опцијата за игра и играта ќе започне. На две коцки ќе се покаже на координати од 1-6 за секој крај. Маските, кои се во овие координати се уништени и сите други соседни маска, која е слична на урнатиот, исто така, е уништен. Редовите на бои ќе го задржи пополнување со зголемување на бројот на маски. Кога ќе се наполни еден ред целосно, ќе ви биде награден за својата победа.

CoinFalls Казино PlayNow

Завршни зборови


ова Слободен врти слотови Чувајте Што Победа има се што е потребно за луѓето да се допаѓа игра вака. Огромен потенцијал победа, кристално јасна графика, неверојатни звучни ефекти и интересна игра е она што ја прави Маите легенди една од најпознатите борци меѓу коцкари.

Филијалата на програмата